Rozšírenie a modernizácia vinárskej prevádzky
Dátum: 15.03.2021

| Názov projektu | Rozšírenie a modernizácia vinárskej prevádzky | |
| Kód projektu | 042TT080029 | |
| Prijímateľ | Názov | VINO MAGULA, s.r.o. |
| Sídlo | Bratislava | |
| Operačný program | PRV SR 2014 - 2020 | |
| Opatrenie | 4 | |
| Podopatrenie | 4.2 | |
| 1. Miesto realizácie projektu | |||
| Suchá nad Parnou | |||
| 2. Finančný a časový rámec realizácie projektu | |||
| Časový rámec realizácie projektu (MM/RRRR) | Začiatok realizácie aktivít projektu | Ukončenie realizácie aktivít projektu | |
| 21.12.2016 | 27.09.2020 | ||
| Výdavky projektu v EUR | Celkové oprávnené výdavky | 249900 € | |
| Z toho | NFP | 99960 € | |
| Vlastné zdroje | |||
| 3. Popis a ciele a dosiahnuté výsledky projektu | |
| Cieľ projektu | Výstavba vinárskeho objektu |
| Dosiahnuté výsledky projektu vrátane merateľných ukazovateľov | - posilnenie konkurencieschopnosti spracovateľského a potravinárskeho priemyslu; - zvyšovanie produktivity a efektivity podniku modernizáciou technologického zariadenia; - zvyšovanie podielu domácej produkcie; - zavádzanie technológií a postupov s cieľom vytvoriť nové alebo kvalitnejšie výrobky. - posilnenie inovácie potravinárskeho a spracovateľského priemyslu – zavádzaním inovatívnych technológií do výroby a zavádzaním inovatívnych postupov |
| Popis projektu (prínos pre regióny, jeho využitie, zamestnanosť ap.) |
Cieľom projektu bolo prispieť k zabezpečeniu potravinovej sebestačnosti Slovenska posilnením slovenského potravinárskeho priemyslu prostredníctvom rastu efektívnosti, exportnej výkonnosti a konkurencieschopnosti a to aj cestou rozvoja zamestnanosti a technologických inovácií vo vidieckych oblastiach. |
Skočiť na hlavné menu



