Usmernenie č. 1 k 24. Výzve na predkladanie žiadosti o nenávratný finančný príspevok zameranej na zameranej na budovanie systémov vyhodnocovania rizík a včasného varovania a pripravenosti na zvládanie mimoriadnych udalostí ovplyvnených zmenou klímy.


Dátum: 02.03.2018

Obrázok k aktualite Usmernenie č. 1 k 24. Výzve na predkladanie žiadosti o nenávratný finančný príspevok zameranej na zameranej na budovanie systémov vyhodnocovania rizík a včasného varovania a pripravenosti na zvládanie mimoriadnych udalostí ovplyvnených zmenou klímy.

Usmernením č.1 SO pre OP KŽP v súlade s ustanovením § 17 ods. 6 zákona č. 292/2014 Z. z. o príspevku poskytovanom z európskych štrukturálnych a investičných fondov a o zmene a doplnení niektorých zákonov mení výzvu spôsobom, ktorým nedochádza k podstatnej zmene podmienok poskytnutia príspevku. Usmernenie č.1 a zmeny z neho vyplývajúce sú účinné odo dňa jeho zverejnenia na webovom sídle operačného programu Kvalita životného prostredia, t. j. od 1.3.2018.

Zmeny vykonané Usmernením č.1 sa vzťahujú na všetky žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku (ďalej len „ŽoNFP“) predložené po nadobudnutí účinnosti Usmernenia č.1. Popis vykonanej zmeny vrátane jej zdôvodnenia je podrobne uvedený v Usmernení č.1. Úplné znenie výzvy a sprievodných dokumentov vo forme so sledovaním vykonaných zmien je uvedené nižšie.

24. výzva na predkladanie ŽoNFP v znení Usmernenia č. 1

Prílohy výzvy:

      1. Formulár ŽoNFP v znení Usmernenia č.1
      2. Príručka pre žiadateľa v znení Usmernenia č. 1
      3. Zoznam povinných merateľných ukazovateľov projektu, vrátane ukazovateľov relevantných k HP
      4. Predbežná informácia pre žiadateľov podľa čl. 105a Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ, Euratom) č. 1929/2015 v znení Usmernenia č. 1
      5. Identifikácia oblastí podpory, kde budú EŠIF a ostatné nástroje podpory použité synergickým a komplementárnym spôsobom

Dokumenty so sledovaním zmien


Skočiť na hlavné menu